Conditii de cumparare

Condiţii de utilizare:
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul thermoexpert.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.

Acest site este intretinut si administrat de compania S.C. Thermoshop S.R.L.
Intregul continut al acestui site thermoexpert.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C.Thermoshop S.R.L. si este apărat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Frauda
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului thermoexpert.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor thermoexpert.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt. sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul
Continutul site-ului thermoexpert.ro nu poate fi reprodus, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, fara permisiunea anterioara scrisã.

Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata.

Dispozitii finale
S.C. Thermoshop S.R.L. nu este responsabila de costurile si/sau pierderile materiale, rezultate din folosirea informatiilor din thermoexpert.ro.
S.C. Thermoshop S.R.L. nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale thermoexpert.ro.
S.C. Thermoshop S.R.L., proprietarul thermoexpert.ro, se angajaza sa nu transmita datele furnizate de utilizatorii site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul comunicarii cu clientii sai, al informarii acestora cu privire la functionarea site-ului, ofertelor acestuia si a altor oferte ale societatii.
S.C. Thermoshop S.R.L. nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu vinde, nu ofera adresa dumneavostra de e-mail obtinuta prin intermediul thermoexpert.ro, fara acordul dumneavoastra explicit.
S.C. Thermoshop S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
S.C. Thermoshop  S.R.L isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului thermoexpert.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Despre comanda
Toate produsele de pe site-ul Thermoexpert, sunt vandute numai pe baza de factura, astfel ca, in acord cu legislatia fiscala in vigoare, factura trebuie completata, obligatoriu, cu datele complete ale clientului. Ne obligam ca aceste date sa fie tinute confidentiale si sa fie folosite de catre Thermoexpert doar in scop de vanzare catre client. 

E-mail primit dupa depunerea comenzii online nu reprezinta o confirmare concreta a comenzi. Este doar un raspuns automat ce se genereaza automat dupa ce clientul introduce toate datele de facturare si livrare, si dupa ce apasa butonul "Comanda" in cosul de cumparaturi. E-mail-ul primit automat contine datele comenzii, produsele comandate si costul total al achizitiei.

Daca unul dintre colegii nostri de la departamentul de vanzari confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea Vanzatorului catre Cumparator.
 
Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca o comanda finalizata.
 

Va rugam sa tineti cont de faptul ca disponibilitatea afisata pentru un produs sau mai multe produse poate sa nu mai fie valabila in momentul in care va procesam comanda. O comanda finalizata inseamna o comanda confirmata prin mail/SMS de catre unul dintre colegii nostri de la Departamentul de Vanzari!

Comanda se poate plasa telefonic, online prin inregistrare, sau prin comanda rapida.

Modalitati de plata
Achitarea contravalorii produselor comandate de poate efectua in doua modalitati:

plata la ramburs prin numerar: Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

- transfer bancar/ordin de plata: Plata prin Ordin de plata sau transfer bancar se face doar in baza facturii proforme emise de Thermoexpert.ro, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.

Livrarea comenzilor
Produsele comandate se livreaza in toata tara prin curierat rapid. Termenul de livrare pentru produsele aflate in stoc este de 24-48 de ore. Termenul de livrare si disponibilitatea (daca se pot comanda de la furnizor sau producator) produselor care nu se afla pe stoc este confirmata de catre un consultant de vanzari al magazinului nostru.